Verzending & retour

Verzending

Onze bestellingen worden verstuurd in stevige enveloppen of kartonnen dozen, zodat de posters niet worden beschadigd. Bestelde frames zitten extra verpakt in noppenfolie.

Wij werken nauw samen met onze vervoerder PostNL. Op het moment dat je bestelling verzendklaar staat ontvang je een email. Deze email is voorzien van traceergegevens (track & trace). Klik op de link om je bestelling te volgen.


Verzending is gratis bij besteding vanaf €50.

De verzendkosten verschillen per bestelling op basis van het formaat poster met of zonder frame.

Product

Verzendkosten

21x30 (A4) poster zonder frame

€ 1,95 (incl. BTW)

21x30 (A4) poster met frame

€ 4,95 (incl. BTW)

30x40 (A3) poster zonder frame

€ 4,95 (incl. BTW)

30x40 (A3) poster met frame

€ 4,95 (incl. BTW)

Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na herroeping heb je vervolgens nog 14 dagen om de producten terug te sturen naar onderstaand retouradres.

Lokale Posters

Afdeling retouren

Van Vollenhovenstraat 3-223

3016BE Rotterdam

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Stuur uw bestelling terug naar het volgende adres:

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lokaleposters.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bewaar de track & trace code en het afgiftebewijs van PostNL totdat de terugbetaling is uitgevoerd.